8. okt. 2010

Søte drager

Disse flotte dragene er utrolig skarpe i fargene, så det var ikke lett å finne ei farge som passet. Men de er jo såå skjønne, og denne velouren passa ypperlig til. Synes nå ihvertfall jeg:)
Tunika i str. 92 og tightsen 86.
Dragene kommer fra Cetho Designs og velouren fra Sydilla.I am Copying.....

.... my self!  Folk har en tendens til å like AKKURAT det jeg har laget tidligere.... jojo, flott at de liker det jeg lager, men jeg har da masse annet stoff, eller ideèr som kunnet blitt fine plagg av....

Det første jeg kopierte er en petrolfarget fleecekjole som jeg har her. Den ble ikke heeelt lik, da jeg bytta ut beltet med et blondebånd istedet. Glemte desverre å ta bilde av den før den ble avlevert, men kanskje jeg får et actionbilde av den i nærmeste fremtid:)

Oppdatert: Her har jeg fått actionbilde av flotte Inger-Lise i sin nye kjole:)


Neste er også en fleecekjole; denne. Jeg har laget en ny som er nesten eksakt lik, den har bare fått seg et ekstra hjerte på baksiden:)Så kommer et sett med body og bukse, som ei god jobb-venninne har bestilt:


Da håper jeg at noen har lyst på noe nytt:)


Skjørt i babycord.

Sydilla har fått inn masse flotte stoffer fra Hilco, bl.a annet denne nydelige babycorden. Fant et mønster som jeg likte veldig godt, enkelt og greit. Problemet er bare at det vises ikke at skjørtet er sydd i 6 paneler med dobbeltstikninger.....  Men, men, et par lommeklaffer i en annen farge vises bedre. Skjørtet er str. 10 år.


Stoff-shopping i København!

For et par uker siden reiste jeg sammen med 27 andre damer og 1 mann fra nettforumet Sykroken til København. Det var en herlig gjeng med syglade mennesker, utrolig morsom tur! Vi hadde noen få timer på oss i køben til å finne de skattene vi ville ha. Kan nok si at det ble rimelig hektiskt på slutten der.... såvidt vi rakk båten hjem igjen:) Var innom 4-5 butikker og fikk da med meg noen meter hjem....